La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Atletism în aer liber pentru veterani, disputată la Bucureşti, atletul prahovean Marian Ion, din Cosminele, a reuşit să-şi treacă în palmares o nouă medalie de aur.
Multiplu campion naţional, Marian Ion şi-a adjudecat titlul României în cadrul probei de 5000 m marş, cu timpul de 30:15.97 minute, participând la categoria 55 de ani. De menţionat că acesta a reuşit cel mai bun timp din cadrul competiţiei la proba respectivă, dintre toate categoriile de vârstă.
În plus, clubul înfiinţat de Marian Ion, Atletic M&M Cosminele, a mai obţinut medalii prin Vicenţiu Culea (medalie de aur la ciocan greu şi medalie de argint la disc, 55 ani), Mariana Voicu (medalie de aur la 5000 m, 60 ani), Maria Marciuc (medalie de aur la lungime, la greutate şi la triplusalt, medalie de argint la înălţime, 40 ani) Gheorghe Boboc (medalia de bronz la suliţă, 55 ani), remarcându-se, totodată, la prima participare, Durlea Nicolae (locul 5 la 5000 m) și Vimard Robert (locul 4 la 5000 m).