A fost ceva lume, ieri, la Cimitirul Viişoara, acolo unde fosta glorie petrolistă, Şoni Pall, a primit „cel din urmă rămas bun”, din partea celor care l-au cunoscut.
Şi nu au fost deloc puţini, fiind prezenţi foşti colegi – Mircea Dridea, Edi Iuhas, George Marin, foşti elevi, colegi din club, cu care a lucrat, în zecile de ani petrecute „în galben-albastru” – Goicea, fraţii Lazăr, Haralambie, Cojocaru, Cosarek, Tavi Grigore, Biziniche, Răzvan Vlad, Liliac, V. Dridea, P. Butufei, S. Crângașu, G. Călin, T. Baroianu şi mulţi alţii, alături de familia celui trecut în nefiinţă (Viorica – soția și Consuela – fiica), vecini, suporteri petrolişti, toţi veniţi să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost „Nea Şoni”!
Un caracter puternic, un om special, cu o poveste impresionantă, un geniu fotbalistic, în multe momente ale carierei sale, un tip plin de „poveşti”!
Păcat că nu vor mai putea fi ascultate, păcat că destinul implacabil a scris ultima filă şi pentru Şandor Pall! Păcat că noile generaţii nu au apucat să-l cunoască! Poate că aceasta este cel mai „păcat”, odată cu dispariţia sa – că generaţii de viitori fotbalişti nu vor mai avea de unde să înveţe fotbalul acela adevărat, pe care puţini l-au înţeles, muncit, gândit, respectat, aşa cum a făcut-o el!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!