Echipa lui Nicolae Constantin a disputat, marți seară, pe terenul de la Sala Sporturilor Olimpia, un nou joc de verificare, adversară fiindu-i formația de eșalon județean Petrolul 95 Ploiești. A fost, astfel, primul dintre cele trei teste pe care le au programate „lupii” în cea de-a doua saptamana a cantonamentului, Unirea Ungheni fiind al doilea adversar, pentru ca vineri sa fie programată confruntarea cu prim-divizionara Chindia Târgoviște (ora 12,00 – stadion ”Strejnic”).
Partida s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei de eșalon secund, diferența fiind făcută in ultima jumătate de oră, după golurile lui Saim Tudor (63), Boțogan (67) și Țicu (73), Nae Constantin luând decizia de a acorda mai multe ”minute” fotbaliștilor mai tineri, pentru ca, apoi, cu Ungheniul să schimbe strategia – jucătorii mai aproape de statutul de ”titulari” urmând să fie mai mult folosiți.
Iată și jucătorii la care a apelat tehnicianul „lupilor” în meciul cu ”concitadina” Petrolul 95: Cebotari (60 Jercălău) – Niță (60 Pârvulescu), Nicolae (46 Meijers), Huja (60 Manolache), Oprea (60 Țicu) – Nițescu (60 Constantinescu), Olaru (60 Seto), Licsandru (46 Enache), Bratu (60 Saim Tudor) – Ilie (46 Boțogan), Măzărache (60 Diarra).
Să spunem că, în echipa susținută de Daniel Chiriță – Petrolul 95, au apărut nume noi, Eduard Preda (portar CS Blejoi), Andrei Baciu (fost în Anglia, la FC România, ultima dată la Boldești), Nicolae Cotolan (ex Pandurii Tg. Jiu), dar au ”dispărut” câțiva dintre jucătorii care au activat în ultimele meciuri oficiale, cele de baraj, portarul Stanciu și Mihăilă fiind astfel de exemple.
De amintit că, la Strejnic, pentru meciul cu Chindia Târgoviște, accesul spectatorilor va fi permis pe baza unor invitații ce vor fi distribuite la intrare și doar cu respectarea prevederile legale în vigoare (persoane pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare COVID 19, persoane care prezintă un test negativ PCR nu mai vechi de 48 de ore, persoane care prezintă un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau persoane care se află între cea de-a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).