Unul dintre aspectele importante pe care le promovează clubul sportiv ploieştean iSports este educaţia. Tocmai de aceea, clubul condus de Ionuţ Urzeală a venit cu ideea de a acorda câte o „Bursă de Merit” pentru fiecare copil din cadrul secţiilor iSports care obţine media 10 la Examenul de Evaluare Naţională.

Iar printre cei opt elevi din Prahova care au obţinut media 10 după cele două probe scrise ale Evaluării Naţionale (Limba şi literatura română; Matematică) se regăseşte şi o componentă a clubului iSports – Sorina Luca. Ea este singura elevă de la Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti care a încheiat gimnaziul cu media 10, la nivel naţional înregistrându-se 132 de candidaţi care au obţinut media 10, dintr-un total de 123.122 de elevi prezenţi la Examenul de Evaluare Naţională.

Sorina Luca face parte încă din anul 2013 din cadrul secţiei iSports Dancers, coordonată de Luminiţa Miricioiu (fostă gimnastă, care a antrenat echipa campioană naţională la Majorete Cheer Dance, în 2018), și a demonstrat că se poate îmbina cu brio şcoala cu antrenamentele.

Bursa acordată de iSports constă într-un abonament gratuit pe un an la secția dorită.

„Ne mândrim că faci parte din familia noastră şi îţi oferim tot sprijinul nostru, cu mare drag! Te așteptăm la antrenamente! Felicitări!”, a fost mesajul reprezentanţilor clubului ploieştean la aflarea performanţei Sorinei Luca la Examenul de Evaluare Naţională.