Cătălin Grigore rămâne responsabilul pentru pregătirea portarilor

Cu câteva zile înainte de startul antrenamentelor pentru noul sezon, reunirea echipei noastre fiind programată pentru luni, 14 iunie, stafful tehnic cu care va colabora Nicolae Constantin a prins contur. Astfel, antrenorul pentru portari, Cătălin Grigore, a semnat un nou angajament, fiind, totodată, definitivată înțelegerea și cu responsabilul cu pregătirea fizică, Gheorghe Carmel Bărbulescu.
În vârstă de 51 de ani, Bărbulescu are o experiență bogată atât în România, cât și în campionate din străinătate. A lucrat la Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, în Liban, iar, apoi, a făcut parte din staff-ul lui Marius Șumudică, cu care a colaborat la Gloria Bistrița, Rapid, FC Vaslui, AO Kavala (Grecia), Astra, FC Brașov, Al-Shaab (Emiratele Arabe Unite), Neftchi Baku (Azerbaidjan), Kayserisport (Turcia) sau Al-Shabab Riyadh (Arabia Saudită). În ultimul sezon, Bărbulescu a fost antrenor principal al Astrei II, dar și, pentru o vreme, preparator fizic al primei echipe.
Pentru postul de antrenor cu portarii, Nae Constantin îl va avea alături pe Cătălin Grigore (43 ani), care continuă, astfel, pe banca „lupilor”. Fost jucător al „lupilor”, la începutul anilor 2000, campion, mai apoi, cu Unirea Urziceni, Grigore a mai lucrat, ca antrenor pentru portari, la echipa ploieșteană, între 2013-2016 și 2017-2018, având, de asemenea, experiențe într-un post similar la Dinamo și Al-Hazim (Arabia Saudită).

Buhăescu nu mai vrea, Roige – puţin probabil

Lotul galben-albaștrilor va mai suferi ceva ”permutări” în perioada imediat următoare, existând jucători la care se va renunța, alții cărora li se va propune diminuarea contractelor și unii… care vor să plece!
La acest ultim capitol, atacantul Vasile Buhăescu a anunțat că nu va mai continua la Ploiești, după două sezoane petrecute în galben-albastru, fostul prim-divizionar, unul dintre cei mai buni jucători petroliști în ultima perioadă, dorind ”o altă provocare”.
Și căpitanul din ultimul sezon- spaniolul Pol Roige- are șanse mici să mai continue la Ploiești, acesta neacceptând să semneze un nou angajament dacă i se scade salariul .

”Under” de Naţională în tratative avansate

Petrolul a așteptat revenirea lotului ”Under 18” al României din mini-turneul din Serbia, unde puștii născuți în anul 2003 au pierdut ambele meciuri cu selecționata țării vecine, scor 1-0, de fiecare dată pentru sârbi. Scopul – continuarea tratativelor cu fundașul dreapta Sergiu Pârvulescu, cel care aparține de Kids Tâmpa Brașov, fiind împrumutat în ultimul sezon la Gloria Buzău, echipă unde a devenit titular indiscutabil, având prestații apreciate sub comanda lui Ilie Stan.
Pârvulescu ar urma să vină la Ploiești tot sub formă de împrumut ”contra-cost”, dar cu opțiune de cumpărare, anul viitor, dacă va confirma și în tricoul galben-albastru, obținerea semnăturii acestuia fiind doar ”amănuntul” care lipsește, înțelegerea fiind făcută verbal.