Supercupa României la Mini-fotbal, găzduită în ultimul weekend de Oradea a adus rezultate „bunicele” pentru cele două reprezentante ale fotbalului pe teren redus din județul nostru prezente la această întrecere.
Astfel, atât MFC Ploiești cât și Chedra-Tax au reușit să obțină ”biletele” pentru turneul Campionatului Național, organizat de Federația de Minifotbal din România la Vâlcea, pe o arenă superbă, demnă de minifotbal la nivel internațional. De menționat că doar județele Prahova și Arad au câte două reprezentante calificate la acest turneu național!
Chedra Tax Ploiești (condusă de Dragoș Chelba) și MFC Ploiești (manager Gabriel Georgescu) au câștigat grupele din care au făcut parte, la Oradea, ambele echipe prezentând distribuții cu o serie de jucători care activează la nivelul Ligii a III-a, la CSO Plopeni, respetiv CS Blejoi! Astfel, la Chedra i-am regăsit, printre alții, pe Ciobanu, Butufei, Răileanu, Pripu, Dumitrașcu – la Chedra, respectiv Bojoagă, D. Iancu, Rudaru, Ursu, Năstase (la MFC).
Chiar dacă ambele echipe ploieștene au pierdut, apoi, în optimi, Chedra Tax (cu AC Luciano Arad) pierzând la loviturile de departajare cu 1-3, după 1-1 în timp regulamentar, iar MFC Ploiești – în fața celor de la AEK Oradea, reprezentantele LMF Prahova au reușit totuși să acceadă la Campionatul Național , în urma victoriilor în meciurile de departajare pentru locurile 9-16.
Astfel, în urma victoriilor obținute de Chedra Tax Ploiești (3-0 cu Pro Fotbal Sibiu) și MFC Ploiești(scor 1-0 cu Arsenal Inel 2 Constanța), ambele echipe prahovene se califică în cel mai prestigios campionat de minifotbal la nivel național.