Petroliștii au disputat marți seară ultimul joc test de dinaintea intrării în vacanță, pe terenul formației de eșalon trei CS Blejoi. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, scor stabilit încă din primul sfert de oră, după reușitele lui Saim Tudor (2), respectiv Răileanu (16, penalti).
Din păcate, divizionara B ploieșteană pare că se complace într-o zonă de… confort și mediocritate, iar faptul că nu mai reprezintă o mare problemă realitatea că o echipă cu condiții profesioniste nu poate bate o divizionară C în care jucătorii… trag cablu sau așează pateuri pe raft trebuie să îngrijoreze! Pe Bărboianu, Arnăutu, Moise, Pană, Balint și ceilalți, care parcă sunt cuprinși de un „somn dulce”.
În prima repriză a amicalului de la Blejoi, încă antrenorul Petrolului – Octavian Grigore a mizat, în principal, pe seniorii din lot, „galben-albaștrii” aliniind un „11” de start alcătuit din Alexandru Radu (30 Jercălău) – Olaru, Huja, Meijers, Țicu – Bărboianu, S. Pană, Moise, Saim Tudor – Arnăutu, Balint. După pauză, „lupii” au jucat cu Jercălău (55 Marinache) – Dunca (65 Șt. Niță), Ad. Nicolae, Manolache, Oprea – Licsandru – Mănăilă, Poelamns, Simionescu, Cristea – Ekollo. Singura noutate prezentă în lotul formației petroliste a fost aceea a tânărului jucător Sorin Mănăilă, cel care ultima dată a evoluat pentru CS Tunari, precedenta parteneră a petroliștilor din jocul de verificare disputat, vineri, la Strejnic.
De partea cealaltă, pentru CS Blejoi au jucat Ad. Gheorghe – Anghel, Răileanu, Cl. Stoica, Ghinea – E. Ilie, Rudaru, Cl. Dumitru, D. Munteanu – Lambru, Iancu. După reluare au evoluat Preda – Oprea, Cocoș, Dumitru, Chiși, Badea, Oprea, Năstase.
Iar, acum, urmează vacanță! Bani de concedii încă sunt!
Foto: Răzvan Păsărică