Ultima etapă a mini-turneului care a reunit 4 echipe la start, în vederea desemnării campioanei județului nostru, echipă care va susține barajul de promovare în Liga a 3-a, nu a adus vreo surpriză, după Petrolul 95, care avea deja asigurat primul loc și implicit calificarea în finală, Petrolul Băicoi reușind să-și mențină a doua poziție în ierarhie.

Lovitură de… K1

Bogdan Stoica a marcat golul care duce Băicoiul în finala Ligii A

Cu avantajul meciurilor directe în duelul ”de la distanță” cu Tricolorul Breaza, Băicoiul avea nevoie de un succes, indiferent de scor, în meciul cu AFC Bănești Urleta, victoria venind, până la urmă, târziu, din ”piciorul” fostului luptător de K1, Bogdan Stoica, atacantul celor din Băicoi marcând în min. 69 golul care a dus ”selecționata prahoveano-bucureșteană” în finală.

Avantaj Chiru, în finala de la Plopeni

Conform regulamentului competiției, formația clasată pe primul loc după mini-turneul de patru, Petrolul 95, intră cu avantaj în meciul decisiv, astfel că poziția 1 îi conferă și varianta unui egal în duelul pentru titul de campioană, cu Băicoiul!
Astfel, dacă meciul de sâmbătă se va încheia cu victoria celor de la Petrolul 95 sau la egalitate, formația lui Daniel Chiriță va fi declarată câștigătoarea ediției 2021 a Ligii A, în timp ce trupa condusă de Cirstian Burlacu are doar varianta victoriei pentru a merge la baraj!
Ultimul act al întrecerii va fi găzduit, sâmbătă, pe stadionul din Plopeni, de la ora 11.00.

Rezultatele ultimei etape din sezonul regular:

Petrolul Băicoi – AFC Bănești Urleta 1-0
Petrolul 95- Tricolorul Breaza 2-3

Clasament

# Echipa M V E I GM GP P
1 Petrolul 95 Ploieşti 6 4 1 1 13 5 13p
2 CSDP Petrolul Băicoi 6 2 2 2 10 9 8p
3 CSO Tricolorul Breaza 6 2 2 2 10 12 8p
4 AFC Băneşti-Urleta 6 0 3 3 8 15 3p