Petre Apostol

Echipa feminină de popice Conpet Petrolul Ploiești a evoluat, duminică, pe teren propriu, în al doilea meci din noul sezon al Campionatului Național, întâlnind campioana ultimelor ediții – Electromureș Romgaz Târgu Mureș. După victoria cu Rapid, din debutul sezonului, echipa ploieșteană a bifat un nou succes, unul destul de clar, încheind cu 3110 popice doborâte, cu 119 popice doborâte mai mult față de mureșence.
De la Conpet Petrolul, Elena Mihai a stabilit cea mai bună perfomanță (de altfel, a întregului meci), sportiva ploieșteană încheind cu 544 de popice doborâte (376 plin). De asemenea, Alina Sanda, căpitanul echipei, a fost aproape de colega sa, cu 535 de popice doborâte, evoluții bune având și Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi, care au încheiat cu 522 de popice doborâte, respectiv 518 popice doborâte.
De remarcat și evoluția tinerei Amalia Voicea (496 popice doborâte), pentru Conpet Petrolul mai jucând Alice Vasile (260 p.d.) și Cristina Samson (235 p.d.), Ana Costache fiind rezervă neutilizată.
De la Electromureș, doar o singură sportivă a reușit să depășească 500 de popice doborâte, Julia Szabo (522 p.d.), celelalte componente ale lotului înregistrând următoarele rezultate: Bernadet Seres 499 p.d., Reka Fekete 497 p.d., Duka Tilda (cpt.) 496 p.d., Noemi Budoi 496 p.d., Kriszta Janosi 481 p.d., Roxana Bordianu fiind rezervă neutilizată.