Doar o zi a rămas până la următorul joc oficial al „găzarilor”, ce se va disputa joi, de la ora 17.00, pe terenul Concordiei Chiajna. Va fi primul dintre cele trei care au mai rămas până la finalul sezonului regular, iar calculele pentru accederea în play-off rămân extrem de complicate, în condițiile în care de la locul trei și până la poziția a 12-a echipele sunt întinse pe doar patru puncte! Vestea bună pentru galben-albaștri este că, după etapa a 18-a, în care a stat, FC Petrolul a rămas în grupul primelor șase echipe din clasament, poziție pe care trebuie să și-o apere, și chiar să și-o întărească, în următoarele trei săptămâni, mai ales că există încă o doză de ”imprevizibil” în clasament, datorită întârzierii ”ciudate” a verdictului în cazul partidei U. Cluj – Farul Constanța.
Meciul de joi se va disputa pe terenul principal al Concordiei, situație în care antrenamentele din această săptămână ale „lupilor” s-au mutat pe sintetic. Ieri, Viorel Moldovan și-a dus elevii la Parcul Vest, îmbucurător fiind faptul că tehnicianul are la dispoziție tot efectivul, în lotul petroliștilor, exceptând mai vechile indisponibilități ale lui Enache și Salifu, nefiind, în acest moment, probleme de natură medicală.
De menționat că ambele echipe au fost ”libere” în ultimul weekend, având programate meciuri amicale , Petrolul depășind pe CS Afumați cu 2-0, iar Chiajna, cu 1-0 pe Corona Brașov, lidera seriei de Liga a III-a din care fac parte și echipele prahovene (brașovenii vor juca chiar cu CS Blejoi, vineri, în derbiul seriei din C5).
Ca un amănunt interesant, ilfovenii nu au reușit să marcheze vreun gol , dar nici nu au primit, în primele două meciuri oficiale susținute (două remize albe, la Recea, respectiv cu U. Craiova), în timp ce, tot în eșalonul secund, elevii lui Viorel Moldovan nu au primit vreun gol în cele două partide oficiale (1-0 cu Metaloglobus, 4-0 la Pandurii).