După o pauză lungă, lungă de tot, cu doar 8 meciuri rămase de jucat din sezonul regular, formațiile de eșalonul trei se apropie, în sfârșit, de atât de așteptatul moment al reluării partidelor oficiale.
Mai puțin de două săptămâni au rămas până la restartul diviziei C, toate echipele din județul nostru având programate ultimele teste de verificare înaintea reluării sezonului.

Blejoiul – eșec la limită la Moreni

Cu oarecare ”deficit” de partide amicale în această iarnă, din cauza întârzierii testărilor anti-covid, testări care încă secătuiesc bugetele echipelor noastre, CS Blejoi s-a deplasat pentru o primă verificare ”de același nivel” (anterior jucase doar cu juniorii Petrolului), la Moreni, pentru un amical cu Flacăra. A fost 1-0 (0-0) pentru gazde, marcatorul singurului gol al partidei fiind Neculăescu (min. 80). CS Blejoi a evoluat în acest test cu două garnituri diferite,în repriza 1 fiind utilizați: Ad, Gheorghe – Ristea, Al. Oprea, Năstase, Aris Oprea – Ir. Dumitru, Bojoagă – Ilie (D. Dumitru), Munteanu, Vl. Badea – Lambru. Apoi, în repriza 2 s-a intrat cu: Preda – Anghel, Al. Oprea (Vl. Oprea), Cl. Stoica – Răileanu, Rudaru – D. Dumitru (Teru), Cocoș, Chiși – D. Iancu. A fost un test solicitant, disputat pe un teren greu, oaspeții având două ocazii mari ratate, prin Lambru (38 – pătrundere pe stânga, șut apărat de portar) și Iancu (75 – cu capul din 8 m). Unicul gol al meciului s-a marcat în min. 80, când Neculăescu a pătruns pe partea stânga și a înscris plasat, la colțul lung, stabilind scorul final. Pentru echipa lui Răzvan Vlad, următoarele partide de verificare, care vor fi și ultimele înaintea primului meci oficial (care va fi chiar derbiul seriei, deplasarea de la Corona Brașov) sunt joi, 4 martie, cu Petrolul U19 (la Blejoi), respectiv sâmbătă, 6 martie, cu Mostiștea Ulmu (în deplasare).

Plopeniul – egala Afumaţiului

CSO Plopeni a jucat și ea, sâmbătă, pe terenul de la Vâlcănești, echipa lui Iulius Mărgărit reușind un rezultat bun, 2-2, contra liderului din seria a III-a, CS Afumați. Ambele goluri ale echipei plopenare au fost semnate de Dumitrașcu, jucătorul născut în anul 2000 fiind și golgheterul echipei în meciurile oficiale.
În schimb, Astra 2 nu a avut programat vreun test la final de săptămână, după 0-2 cu FC Pucioasa, miercurea trecută, pentru elevii lui Bebe Bărbulescu urmând meciul revanșă cu dâmbovițenii antrenați de Nicu Croitoru, tot la mijlocul săptămânii, acesta fiind ultimul amical pentru ”satelit” înaintea derbiului județean din runda de debut în 2021, deplasarea de la Plopeni (13 martie).