Activ Prahova Ploiești – HC Zalău, astăzi, ora 13:00

Echipa feminină de handbal Activ Prahova Ploiești întâlnește, astăzi, în cadrul etapei cu numărul XI a Ligii Florilor Mol, o grupare de tradiție din campionat – HC Zalău. Meciul va avea loc la București, în Sala Polivalentă, întâlnirea cu echipa experimentatului antrenor Gheorghe Tadici reprezentând un test bun pentru tinerele jucătoare ale formației prahovene, după remiza cu CSM Galați din etapa anterioară, disputată săptămâna trecută.
Echipa ploieșteană are un moral bun, deși va absenta din nou Loredana Vartic (accidentată), încercând să realizeze o nouă surpriză, după remiza înregistrată în jocul cu Gloria Buzău, din etapa a opta.
„Bufniţele” ocupă locul 14 în clasament, cu un total de cinci puncte (o victorie şi două remize, în nouă partide disputate), fiind la şapte puncte în urma adversarelor de astăzi, care se află pe a noua poziţie a ierarhiei (patru victorii).
„Vom juca fără teamă, moralul fetelor este unul bun şi vom încerca să reuşim o surpriză. Pentru asta, va trebui să gestionăm bine momentele speciale, de superioritate sau inferioritate numerică, să recuperăm mingi rapid în defensivă, pentru a nu le oferi şansa să se replieze, să jucăm rapid şi să nu ne implicăm într-un joc de luptă, aşa cum este stilul celor de la Zalău”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei ploieştene, Florin Ciupitu.
De asemenea, pentru tânărul tehnician reprezintă un meci mai special, având în vedere faptul că îl va avea ca adversar pe banca tehnică pe unul dintre antrenorii de referinţă ai României: „Într-adevăr, din acest punct de vedere, pentru mine este o motivaţie în plus, dar tratăm meciul ca pe oricare altul, mai ales că echipa din Zalău este omogenă şi arată aceeaşi deteminare cu orice adversar, indiferent de locul din clasament”.