Petrolul a anunțat ieri o primă… curățenie de iarnă, din lotul lui Viorel Moldovan, unul supradimensionat numeric, urmând să ”dispară” cinci jucători! Este vorba despre patru fotbalişti aduși în acest sezon, despre care nu se poate spune că reprezintă ”mari pierderi”, plus un ploieștean!
Așadar, Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Belek și Manuel Botic nu mai fac parte din planurile pentru partea a doua a campionatului, ei fiind înștiințați că nu mai intră în vederile staffului tehnic, astfel încât nu vor mai participa la antrenamentele primei echipe, situația contractuală a celor cinci urmând să fie rezolvată în perioada imediat următoare!

Secund nou pentru Moldovan

Începând de astăzi, Viorel Moldovan va avea încă un ajutor în staff-ul său, Ciprian Pura revenind în postura de antrenor secund al „galben-albaștrilor”.
Fost jucător al Petrolului, Pura (51 ani) a activat, în ultima perioadă, în cadrul Academiei clubului, iar la prima formație a mai fost antrenor secund în stagiunea 2017-2018, sub comanda lui Octavian Grigore.