În fiecare an, clubul iSports Ploiești pregătea o serbare de Crăciun, cu mii de spectatori în tribună și copii pe parchetul Sălii Olimpia. Din păcate, din cauza pandemiei, clubul ploieștean nu a mai putut organiza o astfel de sărbătoare și, astfel, atenția celor din cadrul iSports a fost îndreptată spre constituirea de cadouri și atragerea de sponsorizări, pentru a face o surpriză plăcută juniorilor din cadrul secțiilor de baschet, dansuri, handbal și ciclism.
Pentru această acțiune, în cadrul clubului s-a înființat, în prima săptămână a lunii decembrie 2020, un call center, format din 8 persoane, care au sunat 1158 de firme din Ploiești și împrejurimi, precum și aproximativ 300 de părinți, pentru a prezenta inițiativa respectivă. Astfel, conform reprezentanților iSports, s-au concretizat 17 contracte de sponsorizare, care au totalizat aproximativ 30.000 lei, sumă care a fost redirecționată către realizarea cadourilor pentru copii.
Despre această inițiativă, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a declarat: „A fost pentru prima dată când am făcut o astfel de activitate. Cu siguranță, avem multe de învățat de aici. Au fost peste 80 de firme care și-au exprimat acordul de a ne sprijini; am concretizat cu 17 dintre acestea. Parte dintre ei sunt oameni care ne cunoșteau deja, membri din bizz.club și sponsori mai vechi, dar avem și sponsori noi, lucru ce ne bucură și ne dă speranță, chiar dacă suntem pe un teren virgin în a atrage sponsorizări. Nu avem decât să promovăm și să informăm, poate chiar să educăm, cu privire la cât de important și cât de mare beneficiu poate să fie imaginea prin sport, care se poate face gratis, doar prin facilitățile fiscale de a transmite 20% din impozitul fiecărei firme, pe care acestea ar trebui să le plătească la stat. Le mulțumim și îi felicităm pe toți cei implicați. A fost o campanie reușită pentru copii. Pot să mai adaug faptul că am avut o scrisoare, prin care am încercat să transmitem trei valori importante pentru toți copiii și, mai ales, pentru toți părinții: corectitudine, informare/ educare și viața sănătoasă, consum de hrană sănătoasă, precum și inspiraţia de a face în continuare sport. Sperăm ca prin această scrisoare să îi inspirăm și pe părinți să preia dintre aceste idei, pentru că ei reprezintă cel mai bun exemplu pentru copiii lor”.