F. T.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, „în urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează un incident între agenții de pază ai unei societăți și un bărbat, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ploiești s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea situației de fapt. Din cercetări a reieșit că, în data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 13:20, în interiorul unui complex comercial din zona de sud a municipiului, a avut loc un conflict verbal și fizic între doi agenți de pază și un bărbat în vârstă de 27 de ani, căruia îi fusese atrasă atenția pentru că nu purta mască de protecție”.
Oamenii legii efectează, în prezent, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și purtare abuzivă.
Totodată, ” bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1000 de lei” (comunicat, IPJ Prahova).