Echipa de volei masculin Arcada Galaţi, la care titular pe postul de libero a fost ploieşteanul Liviu Cristudor, s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei CEV, a doua competiţie europeană de valoare. Echipa antrenată de Sergiu Stancu, tehnician care a realizat dubla „Cupă – campionat” cu Tricolorul LMV Ploieşti, se calificase în sferturile de finală, după victoria de marţi, în duelul cu formaţia olandeză Amysoft Lycurgus Groningen, scor 3:2 (25:19, 26:24, 20:25, 21:25, 15:10).
În acel meci, Cristudor a evoluat ca titular pe postul de libero, încheind cu un procentaj de 50% la preluare pozitivă.
Joi seară, la turneul desfăşurat la Moscova, Arcada s-a confruntat cu puternica echipă din capitala Rusiei – Dinamo. Singura reprezentantă a României în competiţiile europene de volei masculin nu a putut realiza surpriza, Dinamo Moscova impunându-se cu scorul de 3:0 (25:15, 25:18, 25:16).
Liviu Cristudor a fost, de asemenea, titular pe postul de libero, încheind, de această dată, cu un procentaj de numai 28% la recepţie pozitivă.
De la Dinamo Moscova, liderul formaţiei, bulgarul Ţvetan Sokolov, a fost aproape de neoprit, încheind cu 17 puncte, procentaj de 81% în atac şi două blocaje.
În semifinalele competiţiei s-au mai calificat, alături de Dinamo Moscova, Montpellier Castelnau (Franţa), Zenit St. Peterburg (Rusia), VC Greenyard Maaseik (Belgia).