Petrolul a anunțat prima mutare din această iarnă la nivelul lotului de jucători, ajungând la un acord cu mijlocașul Silviu Gabriel Pană. Acesta a semnat un contract valabil până la finele stagiunii 2021-2022, experimentatul jucător fiind văzut ca o soluție pentru a crea concurență israelianului Nir Lax, fiind clar că în spatele achizițiilor făcute vor apărea și… disponibilizări..
Revenind la noul venit, acesta are 29 de ani, Pană evoluând ultima dată tot în eșalonul secund, pentru Turris-Oltul Tr. Măgurele, acesta fiind unul dintre oamenii de bază ai teleormănenilor în ultimul an și jumătate. Pentru Turris, echipă cu care a fost foarte aproape de promovare astă vară, Pană a adunat 39 de prezențe și 12 goluri marcate, și în acest sezon, în care Turris se încadrează, ca și Petrolul, la echipe cu prestații ”sub așteptări”, Pană reușind să înscrie de trei ori în cele 15 partide disputate de echipa teleormăneană.
Noul mijlocaș al „lupilor” are, în același timp, o experiență considerabilă la nivelul primei ligi, acolo unde a jucat cu Concordia Chiajna, FC Viitorul Constanța, Săgeata Năvodari și Dunărea Călărași, totalizând 91 de meciuri și șase goluri în Liga I.