V. Stoica

Un nou accident la o trecere la nivel cu calea ferată a avut loc ieri, în jurul orei 11.00, pe raza satului Pantazi, comuna Valea Călugărească.
Potrivit IPJ Prahova, în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani și un tren de călători care circula pe ruta Buzău – București.
În urma coliziunii au rezultat pagube materiale, însă s-a demonstrat că șoferul mașinii era și băut, conform reprezentanților Poliției Prahova. “Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”, au transmis aceștia.
Pompierii militari au participat cu asigurarea zonei accidentului, iar purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că în tren erau 60 de călători, care nu au avut de suferit din cauza coliziunii dintre trenul personal și autoturism, însă șoferul mașinii s-a rănit ușor.