Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, persoanele care își doresc o carieră în cadrul instituţiei, la Biroul pentru Protecția Animalor, „se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a şase posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale”.
Astfel, pentru două posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul IPJPrahova, înscrierile se realizează până pe 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), în sistem online la adresa resurseumane@ph.politiaromana.ro.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe site-ul: https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-pentru-recrutare-medic-veterinar-ijp-prahova.
De asemenea, pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție și alte trei posturi de agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova – Biroul pentru Protecția Animalelor, înscrierile se realizează, până pe 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), în sistem online la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro. Doritorii pot obţine mai multe detalii pe site-ul https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-privind-ocuparea-unui-post-de-ofiter-de-politie-si-3-trei-posturi-de-agent-de-politie-in-cadrul-inspectoratului-judetean-de-politie-prahova-biroul-pentru-protectia-animalelor