Desfăşurată duminică dimineaţă, penultima reuniune oficială găzduită de Hipodromul Ploieşti în acest an a avut în program cinci curse de trap şi una de galop, principalul eveniment al zilei fiind Premiul Crescătorilor – Fortuna Gold. Programată la ora 12.00, cursa vedetă a reuniunii nu a oferit, totuşi, suspansul aşteptat, în condiţiile în care iapa Unipress a avut un finish excelent şi a câştigat fără emoţii duelul cu General de Bry. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de iapa Detoxicated, urmată la mică distanţă de Dona Pilar.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Neo Jet (Premiul Senzaţia), Rona (Premiul Sprint), Worldleader (Premiul Selenar – Fortuna Silver) şi Prya CD (Premiul Simson).
Reuniunea a fost închisă de cursa de galop dotată cu Premiul „A.R.A.C.”, în care s-a impus destul de clar iapa Walala, urmată de armăsarul Equario şi de iapa Zaara.
Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti, ultima a sezonului, este programată duminică, 22 noiembrie, şi va avea ca principal eveniment Premiul de Închidere.