Petre Apostol

La Ploieşti, în sala clubului Conpet, au avut loc, în zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie, Campionatele Naţionale Individuale la Popice pentru seniori. În prima zi, s-au desfăşurat probele fetelor, la care gazdele de la Conpet Petrolul Ploieşti au dominat, obţinând trei medalii: două de aur şi una de bronz.

Florentina Naghi - Alina Sanda

La individual, Alina Sanda a cucerit medalia de aur, devansând-o pe fosta sa colegă de echipă, prahoveanca Luminiţa Dogaru, trecută în tabăra formaţiei Rapid Bucureşti, grupare care, de altfel, se pregăteşte tot la Ploieşti. Podiumul a fost unul complet prahovean, medalia de bronz revenind unei alte sportive ploieştene, de la Conpet Petrolul, Amalia Voicea, sportivă care, astfel, şi-a făcut un cadou frumos cu ocazia zilei sale de naştere.

Amalia Voicea

La proba de perechi, titlul naţional a fost obţinut tot de reprezentante de la Conpet Petrolul, Alina Sanda şi Florentina Naghi adjudecându-şi medaliile de aur.
De menţionat că Luminiţa Dogaru a obţinut medalie şi la această probă, pe cea de bronz.
În ziua de duminică, s-a desfăşurat concursul masculin, la care s-au impus sportivi de la CFR Olimpia ACB Iaşi, Florin Opincă fiind câştigător la individual, dar şi la perechi, alături de Costică Ciurdea.
Întrecerile au avut loc în condiţii speciale, ca urmare a restricţiilor cauzate de pandemie, motiv pentru care, momentan, campionatul pe echipe a fost amânat cel puţin până la începutul anului viitor. Rămâne de văzut dacă se va putea desfăşura, în cele din urmă. Până atunci, însă, fetele de la Conpet Petrolul se pot bucura de performanţele obţinute la campionatul individual.