V. S.

Spitalul Orășenesc Sinaia va face un nou stoc de echipamente de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus, destinate personalului care își desfășoară activitatea în această unitate medicală cu paturi aflată pe Valea Prahovei.
Spitalul sinăian va încheia un acord-cadru de furnizare de echipamente de protecție împotriva contaminării cu virusul Covid-19, reprezentând măști de protecție FFP2 și FFP3, maști chirurgicale cu trei straturi, mănuși de examinare din latex și nitril, halate pentru vizitatori și halate chirurgicale, combinezoane cu glugă, botoși și acoperitori de încălțăminte din polietilenă și din material nețesut, bonete, șorțuri de unică folosință, ochelari și viziere de protecție.
Deschiderea ofertelor ar urma să aibă loc pe 26 octombrie, ceea ce înseamnă că acordul-cadru ar putea fi semnat cel târziu la finalul lunii noiembrie.
Nici spitalul sinăian nu a fost ferit de contaminarea personalului medical cu SARS Cov-2, un focar de coronavirus fiind înregistrat în această unitate medicală chiar la începutul lunii octombrie.