F.T.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Prahova a surprins în flagrant, în zona Parcului Industrial Ploieşti, doi bărbaţi care furau gaz petrol lichefiat (GPL).
În legătură cu acest aspect, IJJ Prahova a emis următorul comunicat: „În seara zilei de 07.10.2020, în jurul orei 20:20, un echipaj de jandarmi din cadrul instituţiei, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a surprins în flagrant, în zona Parcului Industrial Ploiești, două persoane de sex bărbătesc care sustrăgeau gaz petrol lichefiat (GPL), cu ajutorul unei instalaţii artizanale, din rezervorul unei autocisterne înmatriculată în Republica Moldova. Atunci când jandarmii au ajuns acolo, persoanele în cauză aveau încărcate un număr de 13 butelii, alte trei urmând a fi umplute ulterior”.
Celor doi bărbaţi le-au fost întocmite acte de sesizare a poliţiei pentru comiterea infracțiunii de furt. Totodată, bunurile folosite și rezultate din săvârșirea infracţiunii au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor.