Sâmbătă, la Botoșani, au avut loc Campionatele Naţionale de Cros, la care, printre medaliaţi, s-au regăsit şi sportivi de la CS Atletico Slănic, pregătiţi de antrenorul Gheorghe Muşat. Sportivii clubului din Slănic au obţinut performanţe remarcabile la categoria juniori 3, Dragoş Negoiţă devenind campion naţional la 4000 de metri.
De asemenea, Dragoş Negoiţă şi Cristo Balint au concurat şi în proba pe echipe, alături de CSM Vatra Dornei, cucerind medaliile de aur.
Şi la feminin clubul din Slănic şi-a trecut în palmares o medalie, prin Bianca Stoica, medaliată cu bronz la proba de 3000 de metri.
În plus, de la CS Atletico Slănic a mai punctat şi Mihăiţă Rusu, la categoria juniorilor 2, acesta obţinând medalia de bronz la proba de 6000 de metri.

Campioane, la masters

În zilele de 25 și 26 septembrie, s-a desfășurat, la București, Campionatul Naţional de Atletism Masters, la care două reprezentante ale clubului din Slănic au urcat pe podiumul de premiere.
Şopaltă Adelina a cucerit medaliile de aur la categoria +35 de ani în cadrul probelor de 200m și 400m, iar Panaitescu Laura a obţinut medalia de aur la proba de 5000 m și medalia de argint la 1500 m, tot la categoria +35 de ani.