Antreprenoriatul românesc trece printr-o perioadă extrem de dificilă în care, cel mai mult au de suferit afacerile bazate pe modelul clasic de funcționare. Impredictibilitatea, măsurile de distanțare fizică, schimbările survenite aproape peste noapte și restricțiile impuse în acest an, îndepărtează clienții de business-ul tău, dar mai ales profitul. În aceste vremuri delicate, singura luminiță care se mai poate întrezări din celălalt capăt al unui tunel tot mai îngust, este strict legată de capacitatea de a înțelege, chiar și acum pe ultima sută de metri, că salvarea poate veni doar prin restructurarea din temelii a modelului de business. Fără comunicare constantă, campanii de promovare online eficient targetate, vizibilitate, dar mai ales, fără o prezență consistentă în mediul online, destinul multor afaceri din România va fi din păcate, unul tragic.

Totuși, există și antreprenori care au învățat o lecție vitală și să înțeleagă că, în afaceri, este aproape în zadar să deții cel mai bun produs sau serviciu de pe piață, atâta timp cât, acesta nu ajunge acolo unde trebuie, și anume, în fața potențialilor clienți. Dacă nu îți vei însuși cât mai rapid această regulă de aur, cu siguranță veți pierde, atât tu, cât și clienții, fiindcă aceștia din urmă, nu vor putea să beneficieze de ceea ce vrei să le oferi, pentru că tu ești invizibil în spatele concurenților tăi mai inspirați. Și chiar dacă nu se poate ridica la nivelul calității oferite de tine, concurența ta este în avantaj prin faptul că este mult mai activă din punct de vedere al prezenței pe piață, cunoaște mai bine importanța promovării online pe noile canale de comunicare și beneficile strategiilor de marketing gândite și aplicate cu ajutorul agențiilor specializate.

Iar cine crede că o singură picătura într-un ocean poate să facă vreo diferență, iarăși se înșală. Simpla prezență a afacerii în mediul online nu-ți mai poate asigura performanță și încasări constante, pe lângă clasicele campanii de promovare google ads sau facebook ads, mesajele adresate clienților tăi au nevoie să fie targetate eficient, să fie clare, creative și coerente iar landing page-ul tău trebuie să fie optimizat user friendly și extrem de fluid, unelte care te vor ajuta să-ți atingi potențialul maxim. Doar în acest fel îți vei crește șansele de a-ți transforma vizitatorii, din simpli potențiali, în clienți fideli care vor cumpăra constant și îți vor aduce profit afacerii tale. Piața on-line este una extrem de ofertantă, dar numai acelora care au găsit combinația optimă dintre sumele investite în publicitate, timing-ul perfect și înțelegerea pe deplin a mecanismelor care stau la baza funcționării ei.

Crearea unui magazin virtual este doar primul pas pentru avea acces la aceasta piață on-line extrem de ofertantă, dar și plină de provocări la tot pasul. Cel mai important pas este apelarea la unei echipe profesioniste, în măsură să-ți explice de la A la Z concepte precum “performance marketing” și “campanii integrate”. La Sibiu vei gasi exact o astfel de echipă pentru care, noile canale de comunicare nu mai au nici un fel de secrete. Conduși de efervescența tinereții și de pasiunea pentru noile tehnologii, te vom ajuta să fructifici la maximum potențialul businessului tău. Nu oricine poate stâpâni platformele dedicate facebook sau google ads, și la fel de puțini vor reuși să-ți explice că, pentru a avea succes, nu se mai poate vorbi doar despre clickuri sau afișări în reclamă – acum totul este despre cel mai bun ROI (Return On Investment) și de cât de repede vei reuși să-ți convertești investiția, în profit sigur pentru afacerea ta.

Așa că, gândește-te la bunăstarea și succesul afacerii tale și apelează la noi dacă vrei să te orientăm cu pași largi în direcția potrivită. Începând de la servicii de web design sibiu și optimizare SEO, Eben Advertising te va ajuta să înțelegi toate secretele promovării online. Îți vom explica pe înțelesul tău, concepte precum costurile reale de achiziție prin platformele online; cum se poate îmbunătății rata de conversie; cum îți poți fideliza clienții sau despre multe hint-uri relevante, menite să ofere un boost considerabil în profitul afacerii tale.