Secția de baschet din cadrul Clubului Sportiv iSports Ploiești, Ploiești Basketball, se află în căutarea unui antrenor. „Anul 2020 trebuia să fie unul excelent pentru noi. Dar pandemia de Covid-19 a închis sălile de antrenamente și ne-a obligat să reconfigurăm traseul. Însă obiectivul nostru rămâne același, iar pentru asta avem nevoie de forțe proaspete și oameni noi, cu inițiativă, care să se alăture echipei noastre. Așa că acum căutăm un antrenor pentru secția noastră de baschet”, se arată în anunțul publicat pe pagina oficială a clubului.
Printre calitățile care sunt cerute de reprezentanții clubului ploieștean pentru persoana care să ocupe postul de antrenor se regăsesc următoarele: „zâmbitoare și glumeață; punctuală și onestă; prietenă cu copiii; profesionistă; muncitoare; dornică să învețe; prezentabilă”. Se oferă, conform reprezentanților clubului, un salariu motivant, precum și bonusuri de performanță și susținere pentru dezvoltarea profesională.
Cine dorește să se alăture Ploiești Basketball poate trimite un e-mail pe adresa vreau@sportploiesti.ro, cu CV-ul și contul de Facebook/Instagram, în care să specifice de ce vrea să ocupe acest post.