Primele produse au fost donate maternității ploieștene

N.D.

Numărul instituțiilor publice sau private ori al persoanelor care vor să i se alăture personalului medical, cel mai expus în această perioadă în lupta cu temutul virus, crește de la o zi la alta, situația fiind valabilă și la nivelul județului Prahova. Astfel, ieri, Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” din Ploiești a anunțat că a trecut de la cărți la …realizat viziere de protecție.
Concret,  reprezentanții instituției de cultură s-au alăturat echipei InfO1Robotics din Ploiești – prima care a  pus în practică o asemenea idee – pentru realizarea de viziere de protecție. Primind aplicația și toate informațiile necesare pentru obținerea produsului finit, conducerea Bibliotecii Județene ”Nicolae Iorga” a anunțat că, deja, primele 45 de  viziere de protecție au fost donate maternității ploieștene.
”Am considerat necesar să ne implicăm în realizarea de viziere, instrumente atât de necesare eroilor în halate albe în aceste zile. Sperăm să reușim să realizăm cât mai multe viziere, pentru a arăta că astăzi Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” Ploiești este mai mult decât un lăcaș dedicat cărților”, au ținut să menționeze reprezentanții bibliotecii județene.