Primele două clasate din seria C a eșalonului secund feminin au evoluat în deplasare în runda de sâmbătă, Activ Ploiești câștigând derbiul pentru locul 2, de la Târgu Jiu, de o manieră clară.
Culmea, lidera Dacia Mioveni a jucat la Odorheiu Secuiesc, pe terenul penultimei clasate, și nu mult a lipsit să consemnăm o mare surpriză, gazdele conducând cu 4 goluri la pauză, dar, la final, experiența oaspetelor și-a spus cuvântul, echipa lui Daniel Gheorghe evitând o surpriză de proporții și impunându-se cu 27-26!
”Bufnițele” de la Activ s-au impus categoric pe terenul echipei de pe locul 3 – CSM Târgu Jiu păstrând diferența de 3 puncte față de Dacia Mioveni, pe care o va mai întâlni la Ploiești, pe 11 martie, în derbiul seriei.

CSM TÂRGU JIU – ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI 18-29 (6-15)

Tg. Jiu: M. Dumanska – Predoi 6, A. Olariu 4, M. Olariu 3, Stanca 2, Rotaru 1, Toader 1, Frunză 1, Chiriță, Diaconescu. Antrenor: Liviu Andrieș.
Ploiești: Popescu, Paraschiv – Crețu 9, I. Leuștean 4, Șerban 4, Neacșu 3, Panaite 3, V. Leuștean 2, Mureș 1, Stoica 1, Andrița 1, Tabarcea 1, Popescu, Beșleagă, Shutska, Ciuplea. Antrenor: Florin Ciupitu.
Arbitri: Claudiu Gorina / Florin Melencu