Venit în pauza de iarnă la Petrolul, mijlocașul spaniol Pol Roige Rodriguez este izolat în casă, la Ploiești, dar gândurile sale se îndreaptă, normal, către țara natală, acolo unde situația este tot mai dificilă. Pol a vorbit, într-un interviu dat pentru www.fcpetrolul.ro, despre situația actuală.
”Vremurile sunt dificile pentru toată lumea, din nefericire. Îmi este destul de greu, pentru că sunt departe de familie și fără să am posibilitatea să fac ceea ce îmi place cel mai mult, adică să mă antrenez și să joc fotbal. Dar, cel mai important lucru este sănătatea! De aceea, trebuie să înțelegem că este nevoie să stăm în casă în această perioadă. În Spania, de la o zi la alta sunt tot mai multe persoane infectate și, din păcate, tot mai multe decese. Vorbesc mereu cu părinții mei, sunt, desigur, destul de îngrijorați și ei. Ies din casă doar atât cât este nevoie pentru a-și face cumpărăturile necesare”.
Roige are un program de exerciții, primit de la antrenorii Petrolului, pe care să îl facă, fiecare jucător, acasă, cu speranța că ”totul va fi bine”!
”Este greu, astăzi, să știm ce va urma, trebuie să vedem cum vor evolua lucrurile. Sper să se încheie cât mai repede această perioadă, să ne întoarcem la normalitate și să continuăm campionatul de acolo de unde a fost oprit” – spune spaniolul Petrolului.