Astra 2 s-a impus, ieri după-amiază, în amicalul susţinut împotriva colegei de eşalon CSU Craiova 2, într-un test „al sateliţilor de Liga I” disputat pe terenul din cartierul „9 Mai” al Ploieştiului. A fost 1-0 pentru echipa gazdă, pregătită de Bebe Bărbulescu şi Dorinel Beznea, mijlocașul Gabriel Şerban (foto) marcând de la punctul cu var, după un fault comis asupra lui Dragoş Gheorghe, imediat după pauză. La rândul lor, oaspeţii au ratat o lovitură de pedeapsă, pe final, Mirel Bolboaşă reuşind să apere penaltiul dictat de centralul Andrei Moroiţă oltenilor.
A fost un test util pentru ambele echipe, aflate pe ultima sută de metri a pregătirilor în vederea abordării returului, prima etapă din C 3 fiind programată săptămâna viitoare.
Fostul internaţional Gardoş, Baiaram sau Briceag au fost printre jucătorii care au îmbrăcat ieri tricoul celor de la CSU Craiova 2,
în timp ce japonezul Seto, Balaure, fostul craiovean Raoul Baicu, Stahl, Truşescu, Dr. Gheorghe, Bolboaşă şi Şerban – ultimii doi, personajele cheie ale amicalului, au evoluat pentru Astra 2.
„Satelitul” Astrei va evolua sâmbătă, de la orele 11,30, la Bucureşti, împotriva divizionarei secunde Metaloglobus, în ultimul amical de dinaintea „încercărilor oficiale”.