Fundaşul central Antonio Ristea, jucător născut în anul 2001, este prima achiziţie din anul 2020 pentru formaţia prahoveană de Liga a III-a, CS Blejoi.
Acesta a semnat, până în vară, cu echipa pregătită de Răzvan Vlad, jucătorul – internaţional de tineret, venind după două experienţe mai puţin reuşite, la nivelul eşalonului secund, la CS Mioveni, respectiv la Sportul Snagov, unde nu a jucat.
Blejoiul, care a avut ceva probleme, numerice, la capitolul jucătorilor “under”, depăşite însă cu bine, încearcă să obţină semnătura a cel puţin încă unu-doi jucători, ţinând cont de problemele de lot din ultima parte a turului, când, pe rând, au plecat Cristi Vasile (la CS Păuleşti), Bobi Rădulescu şi Vali Ursu (ambii au mers în Anglia, la muncă), plus indisponibilitatea lui Ruptureanu – după operaţia suferită la genunchi.

Reunire pe 14 ianuarie, amical pe 18 ianuarie

CS Blejoi şi-a conturat şi programul de pregătire, pe 14 ianuarie fiind programat primul antrenament, iar pe 18, deja, primul meci amical, contra divizionarei secunde Metaloglobus, echipă antrenată de ploieşteanul Marius Măldărăşanu.
Programul meciurilor amicale cuprinde apoi, pe 25 ianuarie, un duel contra celor de la CSO Plopeni, apoi, pe 1 februarie, un joc cu colega de serie din Pucioasa, pe 8 februarie un joc cu Tricolorul Breaza, urmat de o perioadă de pregătire centralizată, între 8 şi 16 februarie având loc cantonamentul, la Tg. Mureș, de această dată (cu încă două teste incluse, pe 12 și 15 februarie, cu echipe din zonă), pentru ca, pe ultima parte a pregătirii, cei de la Blejoi să joace cu Axintele (22 februarie) şi Flacăra Moreni, pe 29 februarie. Acesta va fi ultimul test înaintea startului returului, programat pe 6 martie, când CS Blejoi va da replica celor de la Astra 2.