Arena O2 din Praga, duminică, 24 noiembrie. Pentru prima dată, țara noastră este pe podium la o finală a competiției de echitație (sărituri peste obstacole) Global Champions Arena O2 din PragaTour by Longines, prin sportiva Alexia Apostolescu, care a reușit performanța să se claseze pe primul loc în finala concursului Bohemian Energy(obstacole la înălțimea de 145cm), alături de calul ”Avec Courage d’Amour” ! Alexia mai bifase un podium, locul 2 la St. Tropez, acum două luni (premiu de 5000 de euro), performanță care a anunțat parcă această victorie.
Un concurs cu 34 de sportivi la start, cu un fond de premiere de 25.000 de euro şi cu o reprezentare geografică pe măsură, primele 9 locuri în ierarhia finală fiind ocupate de „săritori” din ţări diferite, în ordine, România, Franţa, Cehia, Norvegia, SUA, Rusia, Olanda, Germania, Canada, cu Alexia pe primul loc, având 0 puncte penalizare şi cel mai bun timp de concurs!
Cu adevărat o mare performanță pentru un final de sezon 2019 excelent, în care ploieșteanca a făcut un mare pas înainte în cariera sa.