V. Stoica

Casa de Cultură “I.L.Caragiale”, organizatorul celei de a XX-a ediții a Festivalului Castanilor, In Memoriam Gabi Dobre, a anunțat ieri iubitorii muzicii folk dornici să participe la recitalurile incluse în programul evenimentului ce se desfășoară astăzi și mâine că, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă în aceste două zile, spectacolele nu vor mai avea loc în aer liber, pe esplanada din fața Palatului Culturii.
Conform sursei citate, astăzi, recitalurile din program vor avea loc la Sala Mare a Teatrului „Toma Caragiu”, iar mâine – la Sala Europa din clădirea Consiliului Județean Prahova.
Astăzi, de la ora 16.00 este programată Festivitatea de premiere a celei de a XX-a ediții, iar de la ora 17.00 – recitaluri – Walter Ghicolescu, Mircea Rusu Band (ora 18.00), Victor Socaciu, Vasile Șeicaru și George Nicolescu (ora 19.00).
Mâine, de la ora 17.30 va avea loc Gala aniversară “Festivalul Castanilor”, ediția a XX-a, iar de la ora ora 18.00 – recitaluri: Iulian Anghel, Harmonic (ora 19.00), Andrei Păunescu și Cenaclul Flacăra (ora 20.00), Ducu Bertzi and friends (ora 21.00).