Petre Apostol

Sportivii de la CSC Berceni continuă seria rezultatelor deosebite din acest an, cu ocazia participării la Campionatele Naţionale de Badminton, la categoriile U13 şi U19, care s-au desfăşurat la Galaţi.
Elevii antrenorului Adrian Basarabeanu au monopolizat, practic, prima poziţie la categoria U13 ani, toate cele cinci probe din concurs fiind câştigate de sportivii din Berceni.
Astfel, Luca Pandele a devenit campion naţional la simplu băieţi, performanţă reuşită atât la dublu masculin, alături de Vlad Dehelean, de la UVT Timişoara, cât şi la dublu mixt, alături de colega sa de club, Denisa Muscalu.
De asemenea, şi Denisa Muscalu şi-a adjudecat titlul naţional la simplu feminin, iar la dublu feminin a urcat tot pe prima treaptă a podiumului, alături de Cristina Sîrbu, de la CSM Timişoara.

berceni1Totodată, la categoria U19, chiar dacă au jucat la o categorie superioară vârstei lor (U17), sportivele Andreea Vlăsceanu şi Ioana Vacariu au reuşit să urce pe podium la proba de dublu feminin, câştigând medaliile de bronz.