N.D.

Săptămâna viitoare, pe 19 octombrie, ploieştenii vor avea ocazia să-l vadă pe scenă pe unul dintre marii actori români – Florin Piersic.
În spectacolul intitulat “Florin Piersic …Pur și simplu“ , care va avea loc începând cu ora 20.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, preț de două ore, marele maestru al teatrului va spune povești, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, îi va face pe spectatori să râdă cu lacrimi și va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Iagnov.
“Florin Piersic este ca o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural”, se arată în prezentarea făcută de organizatori evenimentului menţionat.
Însă, cel mai bine şi-a caracterizat spectacolul în care va evolua însuşi marele actor: “Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul”.