F.T.

Marți, 11 iunie a.c., între orele 11 și 12:30, reprezentanți ai poliției prahovene au derulat o activitate de informare a elevilor din clasa I a Școlii Gimnziale ,, Mihai Viteazul” Boldești – Scăeni, în cadrul programului ,, Școala siguranței TEDI”. La activitate au participat 21 de elevi, dintr-o clasă ce a fost aleasă de compania MASPEX ROMÂNIA pentru implicarea deosebită în realizarea activităților specifice programului.
În cadrul informării, s-a realizat și o scurtă trecere în revistă a temelor prezentate anterior, punându-se accent pe siguranța copiilor în unitățile de învățământ, în spații recreaționale și în mediul familial, precum și pe siguranța rutieră și aspecte privind disparițiile minorilor.
Ulterior, reprezentanții companiei MASPEX ROMÂNIA au premiat elevii, mascota TEDI, oferindu-le școlarilor dulciuri și materiale promoționale.
La finalul programului, atât elevii premiați, cât și încă 384 de elevi ai celorlalte clase au fost invitați în curtea școlii, unde, reprezentanții Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu câinele de serviciu TAZ, dar și polițiști ai Serviciului Rutier, ai Serviciului Criminalistic și ai Poliției Orașului Boldești-Scăieni au desfășurat demonstrații practice, specifice domeniilor proprii de activitate.