CS Blejoi va susține, sâmbătă, prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, adversara – AS Mihai Bravu, campioana județului Giurgiu – încercând ”pe ultima sută de metri” să-și rezolve problemele organizatorice, deloc puține, pentru a susține acest duel.
Prima și cea mai importantă problemă –obținerea Certificatului de Identitate Sportivă, obligatoriu pentru înscrierea la Federația Română de Fotbal, act care a fost obținut de-abia luni, ”la urgențe”, după vizita giurgiuvenilor la Ministerul Tineretului și Sportului!
Apoi, a doua problemă – terenul pe care se va susține meciul de baraj, cei din Mihai Bravu luând decizia de a programa partida, cel mai probabil, la Izvoarele, undeva la 30 de kilometri distanță, tocmai pentru a asigura condiții decente pentru desfășurarea partidei cu CS Blejoi.
Altfel, conform Regulamentului competiției, echipele participante trebuie să achite, fiecare, suma de 3000 de lei către Asociația Județeană de Fotbal din care fac parte, bani necesari achitării baremurilor de arbitraj și observare, iar astăzi fiecare club calificat are obligația de a trimite lista jucătorilor eligibili pentru baraj, în conformitate cu prevederile ROAF.