Petrolul este pe cale de a rata promovarea în Liga I, un prim ”verdict” urmând să se dea chiar astăzi, odată cu meciul de la Constanța, cu Farul, unul al … ultimei șanse teoretice pentru echipa pregătită de Gheorghe Mulțescu. Dacă pentru promovare se mai fac ceva calcule, mai ales pentru adversare, Petrolul fiind la mâna rezultatelor pe care le vor obține Academica Clinceni, Chindia Târgoviște sau U. Cluj, clubul a ratat cu siguranță campania de transferuri, unde toți străinii aduși în vara trecută au plecat, iar cei aduși în această iarnă au dezamăgit!
Deja, unul dintre aceștia – armeanul Edgar Malakyan – a fost tras pe linie moartă, la propriu, după doar 4 prezențe, fără vreun fel de consistență, în tricoul galben-albastru, antrenorul Gheorghe Mulțescu luând decizia de a nu mai conta pe serviciile sale. Ceilalți, grecii Sarris și Kozoronis, se ”pregătesc” și ei de… drum, după prestații foarte slabe, în cazul primului, și cel mult ”modeste” pentru ultimul.
Revenind la meciul de la Constanța, Mulțescu a rămas fără Țigănașu – accidentat după ultimul meci, dar îi va avea pe Bucșă și Șaim – reveniți după suspendări de o etapă, în premieră în lotul care a făcut ieri deplasarea… ”la mare” fiind și Alex Stoica – jucătorul ”Under 21” împrumutat de la Viitorul, via Călărași, care și-a revenit după intervenția chirurgicală la menisc, suferită acum două luni.
De amintit și că la adversară – Farul – sunt legitimați câțiva ex-petroliști, unul dintre ei, Antoche, fiind suspendat, în timp ce Georgian Păun este prezent în lotul echipei lui Petre Grigoraș pentru acest duel.