Petre Apostol

Mâine, de la ora 12:00, Stadionul de rugby „Aurora” din Băicoi va găzdui duelul pentru prima poziţie în clasamentul Regiunii Muntenia din Divizia Naţională de Juniori U15. Echipa locală CS Aurora Băicoi va disputa ultima sa partidă din această fază preliminară a competiţiei, primind vizita formaţiei RC Antonio Jr. Bucureşti.
După şapte meciuri, formaţia prahoveană ocupă locul întâi în clasament, cu 26 de puncte, înregistrând cinci victorii şi două înfrângeri, având un avantaj de un singur punct faţă de gruparea din Capitală, care are, însă, un meci mai puţin disputat.
Ambele echipe sunt, deja, calificate la turneul final, la care vor avansa primele patru clasate din Regiunea Muntenia. De altfel, acestea nu au cum să coboare mai jos de locul secund, indiferent de rezultatele din ultimele două etape, a treia clasată, LPS Constanţa, fiind la 12 puncte în urma celor de la RC Antonio Jr.
În meciul direct din tur, disputat în luna martie, în Bucureşti, CS Aurora Băicoi s-a impus la diferenţă de un singur punct, scor 21-20. Dar, în ultima perioadă, echipa prahoveană nu s-a regăsit, cedând de două ori în precedentele trei partide din campionat, ambele înfrângeri fiind înregistrate în deplasare.
În cealaltă partidă a etapei, programată tot mâine, de la ora 12:00, ACS Flamingo va primi replica formaţiei ACSO Viitorul Pantelimon, în duelul ultimelor două clasate.

Juniorii U16 joacă în deplasare

Tot mâine, de la ora 12:00, şi echipa din competiţia juniorilor U16 de la CS Aurora Băicoi are programat un meci în Regiunea Muntenia, contând pentru etapa a XII-a, urmând să ofere replica formaţiei ACSO Viitorul Pantelimon.
Echipa prahoveană a suferit, în etapa precedentă, cea mai drastică înfrângere a sa din campionat, cedând la Băicoi cu prima clasată, LPS Constanţa, scor 0-77. De altfel, CS Aurora a pierdut precedentele trei partide disputate în campionat, ajungând la un bilanţ de patru victorii şi şapte înfrângeri în cele 11 etape desfăşurate, ocupând locul al şaselea, cu 19 puncte acumulate.
Adversara de mâine a prahovenilor, ACSOV Pantelimon, se află pe locul al patrulea, cu 25 de puncte, bifând cinci victorii şi cinci înfrângeri în cele zece partide disputate.