Petre Apostol

Câştigătoare a Regiunii Muntenia din Divizia Naţională de Juniori U15 la rugby, echipa Aurora Băicoi a evoluat, miercuri, la Turneul Final din cadrul competiţiei, care se desfăşoară pe Stadionul Constructorul Cleopatra din Constanţa.
La Turneul Final participă cinci echipe, repartizate în două grupe. Conform tragerii la sorţi, echipa Aurora Băicoi a fost repartizată în Grupa B, alături de ACSO Viitorul Pantelimon, grupare pe care a mai întâlnit-o în faza regională a campionatului, câştigând meciul de pe teren propriu (scor 85-7), dar pierzând în deplasare (scor 26-29).aurora b
La Turneul Final, cele două formaţii s-au întâlnit miercuri seară, Aurora Băicoi reuşind să se impună la un singur punct diferenţă, scor 12-11, după ce a revenit de la scorul de 0-6 înregistrat la pauză. Prahovenii au marcat două eseuri (unul transformat), în vreme ce echipa din Pantelimon a punctat printr-un eseu (netransformat) şi două lovituri de pedeapsă.
Astfel, echipa prahoveană a obţinut calificarea în finala campionatului, programată duminică, de la ora 13:00. Adversara se va stabili astăzi, după ce se va juca ultimul meci din Grupa A, între RC Antonio Junior şi CSŞ Unirea Iaşi. În primele partidei ale grupei, CSŞ Unirea Iaşi a învins, luni, pe CSŞ Tecuci, scor 24-5, iar miercuri CSŞ Tecuci a câştigat duelul cu RC Antonio Junior, scor 25-19.
Echipa CS Aurora Băicoi:
Stâlp – Covaci Ştefan
Trăgător – Bogdan Adrian
Stâlp – Iosif Raul
Linia a II-a – Radu George
Linia a II-a – Bumbăcea Adriano
Flanker – Prodan Claudiu
Flanker – Telearcă Alexandru
Nr. 8 – Filip Alexandru
Mijlocaş la grămadă – Cazan Marius
Mijlocaş la deschidere – Coman Alexandru
Aripă – Stănel Bogdan
Centru – Răduță Mario (căpitan)
Centru – Scorțaru Mădălin
Aripă – Moise-Buliga Antonio
Fundaș – Bunescu Dragoş
Rezerve: Georgescu Bogdan, Pantaia Fabian, Dumitrescu Marian, Mateescu Gabriel, Crăciun Daniel, Florea Marius, Ion Sebastian.
Antrenori: Nainer Daniel, Giucăl Marcel, Bonea Florin.