F. T.

Ieri după-amiază, la ieșirea din Halta CF Sinaia (zona Mefin), un minor în vârstă de numai trei ani a fost lovit de o locomotivă care, se pare, efectua manevre pe unul dintre firele de cale ferată.
Echipajele de salvare de la Serviciul Judeţean de Ambulanță şi ale poliţiei au fost anunţate de producerea accidentului prin intermediul Numărului Unic „112” de către o persoană care ar fi fost martoră la producerea tragediei.
Tragedie, deoarece, cu toate eforturile personalului medical, în urma multiplelor traumatisme cranio-cerebrale, minorul a decedat.
Potrivit Ralucăi Brezeanu, purtător de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „din primele cercetări a reieşit că minorul, care locuia într-o casă din apropierea căii ferate, ar fi fost lăsat fără supraveghere, acesta ieșind din curte în zona căii ferate”.
Tot ieri după-amiază, poliţiştii criminalişti au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului.