Petre Apostol

Sâmbătă, la Târgu Mureş, a avut loc etapa a V-a, ultima, din prima fază a Campionatului Naţional de Popice la junioare. Echipa Conpet Petrolul Ploieşti, pregătită de Daniela Lăcătuşu, a avut o evoluţie bună, mai ales ţinând cont că a concurat şi cu sportive de la categoria U14 în componenţă.
Ploieştencele au încheiat etapa pe locul al doilea, cu un total de 2972 de popice doborâte, fiind devansate doar de gazdele de la Electromureş Romgaz Târgu Mureş, care au înregistrat 3278 de popice doborâte. Pe locurile 3-5 s-au situat formaţiile Siderurgica Hunedoara (2940 popice doborâte), CSM Târgu Mureş (2841 p.d.), Rapid Bucureşti (2815 p.d.).
Echipa ploieşteană a evoluat în următoarea componenţă: Daria Dobre 492 popice doborâte, Ştefania Mihai 502, Amalia Voicea 526, Crina Torcătoru 453, Delia Marin 495, Cristiana Ioniţă 504.
De menţionat că Delia Marin, Crina Torcătoru şi Cristiana Ioniţă fac parte din lotul naţional la categoria U18, iar Ştefania Mihai a fost convocată pentru a concura la Cupa Mondială U14, care va avea loc în luna mai, la proba de tandem mixt.
După încheierea fazei preliminare din Campionatul Naţional de junioare, urmează turneul final, care este programat să se desfăşoare în perioada 15-17 martie, la Cluj-Napoca.