Atacantul Petrolului – Sergiu Arnăutu – ar putea fi următorul pe „lista plecărilor” din această iarnă, jucătorul fiind dorit, imediat, de către una dintre formaţiile care încearcă să evite retrogradarea şi a investit masiv în acest sens, în această pauză competiţională – Metaloglobus Bucureşti, formaţie preluată de antrenorul care a lăsat FC Snagov pe primul loc al ierarhiei şi Liga a II-a, Gyusi Balint.
Formaţia care i-a luat, deja, de la Petrolul, pe Claudiu Herea şi Florin Plămadă doreşte să-l „agaţe” şi pe Arnăutu, unul dintre jucătorii care au avut ceva probleme în tur, când, în mandatul lui Leo Grozavu, cu Cornăţeanu, actualul „principal”, pe post de ajutor, a petrecut câteva săptămâni antrenându-se cu juniorii! Întâmplător sau nu, în Turcia, Arnăutu – totuşi, unul dintre golgheterii la zi ai echipei – a fost indisponibil în ultimul meci, fiind, oficial, accidentat. Rămâne de văzut dacă zvonurile privind despărţirea de unul dintre jucătorii rămaşi „din garda veche” se vor confirma.
Şi, desigur, ce se va adăuga listei de „veniri” în efectivul galben-albastru, săptămâna aceasta fiind posibilă apariţia, în Turcia, a 1-2 jucători noi.
Altfel, astăzi, de la ora 14,30 – ora României, o oră mai târziu în Antalya, „lupii” vor susţine al treilea joc de verificare din acest stagiu de pregătire, adversara fiind una de acelaşi nivel competiţional, coreeni de Liga a II-a de la Ansan Greeners.