Petroliştii au intrat pe ultima linie dreaptă a pregătirilor în vederea primului joc oficial din 2019, cel de duminică, din deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu.
După testul de sâmbătă, remiza, 1-1, cu SCM Gloria Buzău, „lupii” s-au întors, de luni după-amiază, la antrenamente, în programul zilei de ieri având prevăzute chiar două şedinţe, ambele la Brazi.
Îmbucurător este faptul că, la acest moment, în lotul lui Mugurel Cornăţeanu nu există probleme de natură medicală, inclusiv Sebi Ghinga, cel care în timpul meciului cu Gloria a acuzat o lovitură puternică în zona coastelor, motiv pentru care a mers de la Strejnic direct la spital pentru o radiografie, pregătindu-se normal.
„Găzarii” vor pleca, sâmbătă, spre Tg. Jiu, meciul urmând să se dispute duminică, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului „Municipal”, unde, pentru a începe bine anul 2019, din toate punctele de vedere, nu se vizează decât obţinerea celor trei puncte! Mai ales că, până la ora meciului, se fac eforturi pentru plata salariului pe ianuarie, astfel ca, “totul să fie la zi”, la momentul duelului din runda cu numărul 22.