Lupii galbeni continuă stagiul de pregătire din Antalya, unde se antrenează pentru un retur care se dorește încununat de o a treia promovare consecutivă. petrol b
Astăzi, galben-albaştrii vor susţine al doilea meci de verificare, în compania formaţie FC Drita Gjilan, campioana en-titre din Kosovo, echipă aflată acum pe poziția a șasea în țara care este printre cele mai noi membre ale FIFA. O echipă antrenată de albanezul Sphetim Duro, formată preponderent din jucători kosovari și câțiva albanezi, plus vedeta lor – un siberian, Nwabueze, atacant cotat la 200.000 de euro, maximul pentru un jucător al acestei echipe.
petrol cAltfel, programul turneului din Turcia a continuat joi cu doar un singur antrenament cu mingea, pentru că dimineaţa a fost rezervată o şedinţă de pregătire ce s-a desfăşurat la sala de forţă şi la bazin, și doar după-amiaza s-a ieşit pe teren.
Ieri, vremea s-a îndreptat, iar fotbaliștii Petrolului au profitat de prima zi însorită după ploile torențiale care le-au dat de furcă tuturor echipelor românești care s-au pregătit în Antalya, elevii lui Mugurel Cornățeanu având și prilejul de a face plajă după antrenamentul de dimineață! Majoritatea jucătorilor au fost destul de curajoși ca să bifeze și prima… baie în mare din 2019, intrând în valurile Mediteranei!