Dat afară de Petrolul spre finalul săptămânii trecute, mijlocaşul ofensiv Claudiu Herea a semnat un nou contract, acesta urmând să joace, alături de fratele său – mult mai titratul Ovidiu – la Metaloglobus. După ce în prima parte a sezonului a fost utilizat în 15 meciuri şi a înscris trei goluri pentru Petrolul, Herea va încerca acum să salveze de la retrogradare pe Metaloglobus, club unde a ajuns şi antrenorul liderului FC Snagov – Gyusi Balint, alături de alţi câţiva jucători noi, bucureştenii având gânduri îndrăzneţe pentru retur.
Şi fundaşul central Plămadă este “pe listă”, la mai multe echipe, acesta sperând să obţină chiar un contract la nivelul primului eşalon, la Concordia Chiajna! Gloria Buzău, ACS Poli Timişoara, Aerostar Bacău sunt alte cluburi care îl doresc pe jucătorul “ex-petrolist”.

Cornăţeanu “rupe” sinteticulMugur Cornateanu...

Galben-albaştrii şi-au continuat programul de pregătire, săptămâna trecută încheindu-se cu un antrenament tehnico-tactic desfăşurat pe sinteticul de la Parcul “Vest”. Antrenorul Mugurel Cornăţeanu a programat, la final, un joc şcoală, împărţind lotul în două echipe, numărul foarte mare de modificări survenite în lot făcând ca principalul obiectiv al iernii să fie tocmai această omogenizare, pe care “găzarii” o vor testa, la finele acestei săptămâni, într-un amical “de încălzire”, împotriva echipei din Liga A Prahova – Petrolistul Boldeşti, apoi o vor definitiva, pe cât posibil, în turneul din Turcia.