Petre Apostol

La Campionatele Naţionale de Sanie desfăşurate la Innsbruck-Igls, în Austria, nu s-au remarcat doar sportivi prahoveni de la Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia, ci şi prahovenii din cadrul CSA Steaua Bucureşti. La clubul roş-albastru participă sportivi din Prahova, formaţi, de altfel, la CSO Sinaia, precum Raluca Strămăturaru, Valentin Creţu şi Carmen Manolescu, cea din urmă reprezentând cea mai recentă achiziţie a grupării steliste. În plus, chiar şi antrenorul clubului bucureştean este tot un fost sportiv de la CSO Sinaia, Eugen Radu.
La campionatele desfăşurate în Austria, Raluca Strămăturaru – cea care a obţinut cea mai bună performanţă a delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, din februarie– a cucerit un nou titlu naţional la senioare, în vreme ce Valentin Creţu a bifat, de asemenea, medalia de aur la simplu masculin, cei doi fiind, practic, cei mai experimentaţi sportivi din lotul naţional din acest moment, cu trei prezenţe la Jocurile Olimpice.
De asemenea, Carmen Manolescu a câştigat titlul naţional la categoria U23, în timp ce la senioare şi-a adjudecat medalia de argint.