Petre Apostol

După disputarea a zece curse în cele cinci etape programate în acest sezon competițional al Campionatului Național de Motocros, doi sportivi de la Lido Câmpina au urcat pe podiumul de premiere în clasamentul general al clasei veterani 1.
Dintre cei 13 piloți clasați de-a lungul sezonului, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu, de la Lido Câmpina, au ocupat locurile 2, respectiv 3, în ierarhia finală. Vicecampion și în sezonul trecut, Strechioiu și-a adjudecat medalia de argint și în această ediție de campionat, adunând, de-a lungul anului, 190 de puncte, înregistrând trei clasări pe locul secund și patru clasări pe locul al treilea în manșele de concurs.
Marcel Vișoiu l-a urmat la numai șase puncte pe colegul său de club, adunând 184 de puncte, bifând două clasări pe locul secund și două clasări pe locul al treilea în manșele de concurs.
Campion național a devenit, din nou, fostul component al clubului din Câmpina, Zoltan Fazakas, în prezent legitimat la CSA Steaua București, acesta adunând 236 de puncte, înregistrând șase victorii în cele zece curse disputate.