Se vor expedia în Ajunul Crăciunului invitaţiile către firmele selectate?!

V. Stoica

Parteneriatul public-privat dintre statul român și un eventual investitor care să construiască tronsonul de la Ploiești la Brașov al autostrăzii A3 merge din erată în erată, chiar și înainte de a fi deschise ofertele.
În urmă cu o săptămână, Comisia Națională de Strategie și Prognoză anunța, în Sistemul Electronic de Achiziții Public, modificarea termenului-limită pentru primirea ofertelor din partea firmelor sau a asocierilor de firme care ar avea puterea financiară de a susține proiectul autostrăzii Ploiești-Brașov. Prin acel anunț – erată, termenul a fost schimbat din 19 noiembrie în 17 decembrie.
Cu câteva zile în urmă, în SEAP a mai apărut o erată, prin intermediul căreia a fost amânată data la care se expediază invitațiile de prezentare și de participare către candidații selectați. Așadar, până când cineva își va da seama că data pentru transmiterea invitațiilor către ofertanți este chiar în Ajunul Crăciunului (după ce a fost schimbată din 26 noiembrie în 24 decembrie), deocamdată rămân “doar” două erate la documentația de atribuire.