Petre Apostol

La Târgovişte, peste 450 de sportivi au participat la World Cup Judgement Day, competiţie de arte marţiale. Printre sportivii care au urcat pe podiumul de premiere s-a regăsit şi un reprezentant al Academiei de Lupte „Răzvan Negulescu”, respectiv Mihai Vlăduţ Ghiţă, participant la categoria 70 kg.
Luptătorul prahovean a câştigat, în prima zi, meciurile disputate cu sportivi din Moldova, Bulgaria şi Albania, după care s-a impus şi în următoarele două confruntări, din ziua următoare, cu concurenţi din Spania şi Italia. Dar, Mihai Vlăduţ Ghiţă a cedat duelul cu un alt sportiv din România, astfel că a încheiat pe poziţia a treia, obţinând medalia de bronz.
„Pentru această performanţă, dorim să le mulţumim primarului comunei Gornet Cricov, domnului Vasile Vădan, precum şi clubului Ambiţia Mădălin”, ne-a declarat cel care se ocupă de gruparea prahoveană, Răzvan Negulescu.
Pentru Academia „Răzvan Negulescu” urmează săptămâna viitoare, pe 8 decembrie, participarea la Cupa Prahovei, întrecere la care va avea în concurs opt sportivi.